ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Img

  παράσταση για παιδιά και οικογένεια

  "ΓΕΙΑ ΣΟΥ"

  Κυριακή 2019 | Νέες ημερ. θα ανακοινωθούν | Ώρα: 11.00μμ |Χώρος:The little worry people art and drama studio | Διάρκεια: 1:20min | Τιμή εισ.: €8 Τηλ. κρατήσεων: 99358663, 22590197 | Περιορισμένος αρ. θέσεων – Απαραίτητη προ-κράτηση-πώληση εισιτηρίων.
  Περιληψη...

   

  "ΓΕΙΑ ΣΟΥ!"

  Συντελεστές Παράστασης: Αντρέι Κρουπά, Νικολέττα Χριστοφόρου, Σκηνοθεσία: Αντρέι Κρουπά, Κοστούμια: Λιάνα Κόπιτσα, Κείμενο: Αντρέι Κρουπά, Επιμέλεια κειμένου: Νικολέττα Χριστοφόρου, Καλλιτεχνική επιμέλεια:Μαρία Χριστοφόρου

  ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: Μια πρωτότυπη παράσταση για παιδιά,  με εξαιρετικούς ηθοποιούς και κούκλες. Η παράσταση “Γεια σου” έλαβε μέρος στα  πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας στο Κιλκίς.  Ήταν η μοναδική Κυπριακή συμμετοχή στο Φεστιβάλ και  σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Η μέθοδος τραγουδώ και μαθαίνω και η ενεργή συμμετοχή των παιδιών ανοίγει τη πόρτα της μάθησης και της φαντασίας. Τα παιδιά συμμετέχοντας ενεργά στο έργο ανακαλύπτουν ότι μέσα από  την τέχνη και ιδιαίτερα μέσα από το τραγούδι και τη μουσική, η μαθησιακή διαδικασία γίνεται παιγνίδι. Η παράσταση είναι ένα  κράμα  αλληλεπίδρασης, ζωντανής  μουσικής και τραγουδιών επί σκηνής. Συνδυάζει επίσης  παντομίμα με ένα είδος κουκλοθέατρου που παρεμβαίνει μέσα στην παράσταση  εκπλήσσοντας ευχάριστα τους μικρούς μας θεατές.

  “Μια φορά και ένα καιρό ένα αγόρι που δεν μιλούσε και ένα κορίτσι που τραγουδούσε συναντήθηκαν...”Η ιστορία ενός αγοριού που δεν μιλούσε ενώ μπορούσε βέβαια να μιλήσει και γνωρίστηκε μια μέρα με ένα κορίτσι που ήταν πολύ χαρούμενο και συνέχεια τραγουδούσε. Όταν γνωρίστηκαν, στη μεταξύ τους επικοινωνία αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες λόγω της άρνησης του αγοριού  να μιλήσει, το κορίτσι όμως επέμενε πολύ και τα κατάφερε. Έτσι, μια φορά και έναν καιρό, ένα κορίτσι και ένα αγόρι έγιναν φίλοι και το αγόρι μίλησε!

  ΠΙΣΩ...

© Copyright 2014 the little worry people art and drama studio. All Rights Reserved.